Γίνονται δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία!

Όλες οι θεραπείες του κέντρου μας καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από τον ασφαλιστικό σας φορέα.

Δήμητρα Καλομοίρα  Κρουστάλη

Η Δήμητρα- Καλομοίρα είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του  τμήματος Εργοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει την  1η Πολυθεματική Φοιτητική Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας στο Τμήμα Εργοθεραπείας.

Γιώτα Στεφανή

Η Γιωτα Στεφανή γεννήθηκε στη Αθήνα και σπούδασε Εργοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εκ τοτε εργάζεται ως Εργοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι επιστημονική υπεύθυνη στο Μονοπάτι ενώ παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα συνεχίζει ακόμα και σήμερα την επιστημονική της επιμόρφωση παρακολουθώντας σεμινάρια και νέα επιστημονικά προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρεται οτι έχει εκπαιδευτεί σε:

Κοσμά Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτη της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Εργοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές Σπουδές στις «Επιστήμες της Αγωγής (Ειδική Εκπαίδευση)» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς: Αισθητηριακή Ολοκλήρωση για παιδιά, Αισθητηριακή Ολοκλήρωση για βρέφη, Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων (9μηνο επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανεπιστημίου […]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ